Skip to content Skip to footer

Lichte ongerustheid...maar die wordt weggewerkt...


De week na de trainingsstage ontstond lichte ongerustheid. Ik wist dat het een parcours met vallen en opstaan ging worden en had er alles aan gedaan om blessures te vermijden.

Maar een combinatie van heel veel werk, veel voorbereidingen voor de Iron Man en te weinig slaap, zorgde er toch voor dat m’n lichaam te vermoeid was en ik vorige week donderdag op training een spiercontractuur opliep.

Gelukkig kon ik rekenen op een goeie kine Lamoral die me van de meeste last verhielp. Ook een bezoekje aan de chiropractor heeft ervoor gezorgd dat ik momenteel terug de looptrainingen kan aanvatten. Het is nog voorzichtig zijn en niet forceren, maar het komt goed.

De ongerustheid die vorige week donderdag de overhand nam, is na een goeie week opnieuw verdwenen. Rustig blijven is de boodschap en nu vooral focussen op wat komt.

Ondertussen worden heel wat activiteiten georganiseerd door verenigingen, scholen, inwoners van onze stad,… waar ik alleen maar dankbaar kan voor zijn.
Afgelopen vrijdag zetten 355 kinderen uit de Stedelijke Basisschool Zuid te Stasegem hun beste beentje voor tijdens de sponsorloop en volgend weekend is er op vrijdag 5 mei een reunie van kinderopvang ‘t Bengelke, op zaterdag 6 mei een activiteit van Seung Taekwon-do en op zondag 7 mei de Memorial Philippe Vandendorpe/Construkt Pijl waar de opbrengst eveneens naar de Iron Man gaat. Allemaal mensen met een heel warm hart!!

Geniet even mee hieronder van een aantal sfeerbeelden van de sponsorloop!


Show CommentsClose Comments

Leave a comment

Iron Man Harelbeke
Full distance triatlon

Some description text for this item

CONTACT
Mail

michael@ironmanharelbeke.be

GOEDE DOEL
Kom op tegen kanker

De opbrengst gaat integraal naar wetenschappelijk onderzoek in de strijd tegen kanker.

Supportteam
Help mee

Deel uitmaken van het supportteam?

Mail naar michael@ironmanharelbeke.be