Skip to content Skip to footer

Uw steun!

Hoe steun je als particulier de actie van Michaël?

Als vereniging of particulier kan je Michaël steunen door een gift te doen of een actie te organiseren in de maanden voorafgaand aan het event.

Wil je een actie op touw zetten met je straat, vereniging of met een aantal vrienden? Neem dan zeker eerst contact op via michael@ironmanharelbeke.be

Wil je een gift doen? Dit kan door over te schrijven op rekeningnummer BE03 4886 6666 6684 (BIC: KREDBEBB) of via onderstaande QR-code.     Opgelet! Het is belangrijk dat je bij de mededeling het actienummer 110368394 vermeldt, anders komt het bedrag niet aan. Vermeld ook zeker het woord ‘GIFT’ dan krijg je een fiscaal attest toegestuurd van Kom op tegen Kanker. 

Hoe kan je als bedrijf Michaël steunen?

 Bedrijven kunnen aanzien worden als sponsor van zodra een bedrag van 250 euro of meer wordt gestort. Steun je een bedrag van 5.500 euro of meer dan word je aanzien als hoofdsponsor. In onderstaande sponsorbrochure vind je alle mogelijkheden terug.

 Tip: er zijn bedrijven die hun medewerkers activiteiten laten organiseren (bvb afterwork drink, quizavond,…) en dit geld storten in naam van het bedrijf. Een dubbele win: building binnen het bedrijf en een positieve exposure voor uw onderneming!

 Get fit @ work

Als bedrijf krijg je er bovendien nog een leuke extra bovenop!  Bedrijven die sponsoren kunnen voor hun werknemers een trainingsschema krijgen om te trainen voor een 5- of 10km run. Op de dag van de Iron Man wordt ook een Iron Run georganiseerd die uw medewerkers als einddoel kunnen stellen.

Bovendien kunnen uw werknemers tweewekelijks meelopen met Michaël in De Gavers en zo tips krijgen rond training of zelf verhalen uitwisselen rond kanker en steun zoeken bij elkaar.

Het Get fit @ work programma en de deelname aan de Iron Run past perfect in één van de voorwaarden die Sport Vlaanderen oplegt aan bedrijven om het Sportlabel te verkrijgen! Zie https://www.sport.vlaanderen/sportbedrijf/

Wil je deelnemen aan de Get fit @ work? Geef dan zeker een seintje via michael@ironmanharelbeke.be

Kom op tegen kanker logo
Iron Man Harelbeke
Full distance triatlon

Some description text for this item

CONTACT
Mail

michael@ironmanharelbeke.be

GOEDE DOEL
Kom op tegen kanker

De opbrengst gaat integraal naar wetenschappelijk onderzoek in de strijd tegen kanker.

Supportteam
Help mee

Deel uitmaken van het supportteam?

Mail naar michael@ironmanharelbeke.be