Skip to content Skip to footer
Geen event zonder sponsoring. Daarom zetten we op deze pagina heel graag even onze hoofdsponsors in de kijker. Al deze dynamische bedrijven maken elk in hun sector het verschil én hebben een hart voor het goede doel. Klik op de foto om naar hun website te surfen!
Het Belgische familiebedrijf Skylux is sinds drie generaties gespecialiseerd in het binnenbrengen van natuurlijk daglicht bij u thuis via het platte en schuine dak én in outdoor living oplossingen. We ontwerpen, produceren en verdelen platdakramen, schuine dakramen en veranda systemen en staan synoniem voor premium innovatie en duurzaamheid. Bij ons kiest u voor Belgische technologie. We onderscheiden ons door onze persoonlijke service van fabrikant naar eindklant. We informeren u graag over alle productvoordelen, prijs, garantie, service na verkoop, montage en onderhoud van onze daglichtoplossingen. Respect, passie en creativiteit zijn onze bedrijfswaarden en deze worden uitgedragen naar alle Skylux partners en medewerkers.

Construktglas is sinds jaar en dag een bedrijf met diep respect voor zijn medewerkers en klanten. Onze no-nonsense aanpak met rechtstreekse lijnen tussen administratie en atelier zorgt voor een feilloze opvolging van uw werf of opdracht.
Bovendien wordt alles in eigen atelier vervaardigd wat de kwaliteit alleen maar ten goed komt.

Construktglas is de specialist in aluminium en pvc. Bent u op zoek naar een glazen deur, glazen douchedeur, douchewand of achterwand in glas? Of heeft u een balustrade in glas, een stalen deur, tafelblad of spiegel nodig?Dan is Construktglas zeker de ideale partner!

Geldof (Engicon nv) realiseert sinds 1969 wereldwijd ingenieuze staalprojecten van strategische waarde. Een biomassa-installatie in Parijs, een volledige tankterminal voor biobrandstoffen in Gent, of LPG-drukvaten voor Frans-Polynesië. Wij bouwen het met passie, creativiteit én respect voor mens & milieu. Je ziet vaak het afgewerkte product voorbijvaren, want we maken optimaal gebruik van onze ligging aan de Leie. Dat is efficiënt, en vooral milieuvriendelijk. Van engineering tot constructie: in elke schakel van onze projecten staan onze 4 kernwaarden centraal: We Create, We Commit, We Care & We Connect. Om onze missie te realiseren stellen we de knapste koppen en meest vaardige handen uit de streek tewerk: Ingenieurs, Lassers, Operators, Techniekers, Site & Project managers, en nog vele andere functies. Bezoek zeker eens de website van Geldof (www.geldof.be) voor meer info over onze activiteiten en onze openstaande vacatures!
Iron Man Harelbeke
Full distance triatlon

Some description text for this item

CONTACT
Mail

michael@ironmanharelbeke.be

GOEDE DOEL
Kom op tegen kanker

De opbrengst gaat integraal naar wetenschappelijk onderzoek in de strijd tegen kanker.

Supportteam
Help mee

Deel uitmaken van het supportteam?

Mail naar michael@ironmanharelbeke.be