Skip to content Skip to footer

De uitdaging…

Op zaterdag 1 juli 2023 is het zover…dan gaat Michaël de uitdaging aan om een volledige triatlon tot een goed einde te brengen. Een volledige triatlon bestaat uit achtereenvolgens 3,8km zwemmen, 180km fietsen en 42,2km lopen.

Om 6.30u ‘s morgens gaat Michaël het water in voor het zwemonderdeel. Het hoofdopzet is om de volledige uitdaging tot een goed eind te brengen, tweede doel is om ergens tussen de 17u en 18.30u de finish te halen.

De fysieke uitdaging is er eentje die kan tellen, maar symboliseert een stuk de lange weg die mensen die een kankerdiagnose hebben gekregen moeten afleggen. Anderzijds is het niet mogelijk om een strijd die mensen leveren zomaar te vergelijken met een sportieve uitdaging. Vandaar dus het puur symbolische aspect.

Tegenover de fysieke inspanning staat een financiële return. Zo wil Michaël een mooi bedrag inzamelen om te schenken aan Kom op tegen Kanker. Op uitdrukkelijke vraag van Michaël gaat het geld integraal naar wetenschappelijk onderzoek dat de strijd tegen kanker moet vergemakkelijken.

Ontdek verder op deze website hoe je Michaël en dus ook Kom op tegen Kanker kan steunen!


Iron Man Harelbeke
Full distance triatlon

Some description text for this item

CONTACT
Mail

michael@ironmanharelbeke.be

GOEDE DOEL
Kom op tegen kanker

De opbrengst gaat integraal naar wetenschappelijk onderzoek in de strijd tegen kanker.

Supportteam
Help mee

Deel uitmaken van het supportteam?

Mail naar michael@ironmanharelbeke.be